Sikkerhetsdagene 2024

Meld deg på her
Sikkerhet i den digitale æraen har aldri vært mer kritisk. I takt med at teknologiske fremskritt skaper nye muligheter, øker også kompleksiteten og utfordringene knyttet til cybersikkerhet. Bli med på Sikkerhetsdagen til Atea i Kristiansand 5. juni!

Atea inviterer deg til en dag full av innsikt, innovasjon og inspirasjon den 5. juni 2024, på Radisson Blu Caledonien Hotel.

Hva kan du forvente?
Atea Sikkerhetsdagen samler ledende eksperter, tankeledere og løsningsleverandører for å utforske de nyeste trendene, strategiene og teknologiene innen cybersikkerhet. Gjennom et dynamisk program med nøye utvalgte foredrag, workshops og nettverksmuligheter, får du verdifull innsikt i hvordan du kan beskytte din organisasjon mot dagens og morgendagens trusler.

For hvem er dette relevant?
Arrangementet er skreddersydd for IT- og sikkerhetsledere, beslutningstakere og fagpersoner som ønsker å styrke sin organisasjons sikkerhetspostur. Enten du er dypt involvert i sikkerhetsarbeidet eller søker å forstå mer om risiko og beskyttelse i den digitale tidsalderen, vil du finne verdifull lærdom og nye perspektiver.

Hvorfor delta?
Innsikt fra bransjeledere: Lær av de beste og få dypere forståelse av cybersikkerhetstrender.
Praktiske løsninger: Oppdag innovative løsninger og strategier som kan implementeres direkte.
Nettverksbygging: Møt likesinnede profesjonelle, del erfaringer og bygg verdifulle kontakter.
Inspirasjon: Finn inspirasjon til å drive sikkerhetsarbeidet i din organisasjon videre.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å være et skritt foran i sikkerhetslandskapet. Reserver 5. juni 2024 i kalenderen din nå!