Jan Erik Norli. Foto: Aptum

IT-selskap med hovedkontor i Kristiansand blir en del av Infobric Group

Intershare har gjennom to tiår utviklet og levert anerkjente og etterspurte IT-systemer for utleiebransjen, og er med Onlet og Wincar markedsleder i sitt forretningssegment. I en tid med økende fokus på digitalisering og optimalisering av arbeidsprosesser, har eierne av Intershare sett behovet for konsolidering og nytten av å bli en del av en større og sterkere enhet.

Nå, etter å ha blitt kjøpt av Infobric, får selskapet en ledende rolle i et nyopprettet forretningsområde for digitalisering av utleiebransjen i Norden og videre i en internasjonaliseringsprosess.

Det nye forretningsområdet vil muliggjøre et utleiesystem fullt integrert med kundens maskiner og utstyr. Infobric sine systemer er oversiktlige og brukervennlige og betjenes via Ease-app, en app som allerede i dag brukes av over 300 000 personer i byggebransjen. Dette skaper spennende muligheter fremover knyttet til Infobrics unike tilbud på byggeplasser i Norden og Storbritannia.

«Denne investeringen er en viktig milepæl for Infobric Group, som har en lang historie i samarbeide med utleiebransjen. Med oppkjøpet av Intershare, Hyrma og Winhyra utvides dette samarbeidet ytterligere. I kombinasjon med våre eksisterende tilbud skaper vi nå Europas beste forretningssystem for maskinutleieselskaper i byggebransjen». –Dan Friberg, President og CEO Infobric Group

«Alle ansatte og tidligere eiere forblir i selskapet, og vi har store forventninger til mulighetene som ligger foran oss. Vi skal fortsette å lage effektive integrasjoner til ulike 3. parts løsninger og vi skal jobbe sammen med våre nye kolleger i Infobric for at våre kunder skal bli de mest effektive digitale aktørene i utleie- og bygg & anleggsbransjen».
– Jan Erik Norli, CEO Intershare

Om Infobric Group
Infobric Group er en nordisk digitaliseringspartner for bærekraftig samfunnsbygging. Konsernet leverer en verktøykasse med nøkkelferdige tjenester som er klare til å integreres i våre kunders digitale økosystemer. Infobrics misjon er å skape sosialt bærekraftige og ressurseffektive arbeidsplasser, hvor tjenestene vi leverer gjør arbeidet tryggere og enklere for hundretusenvis av mennesker hver dag. Infobric eies av Summa Equity, som investerer i løsninger på globale utfordringer innen bærekraft.