Programmeringsverksted for ungdom

Ønsker du eller din bedrift å bidra for å lære ungdom programmering? Digin har fått en henvendelse fra Voie Menighet som ønsker å starte et programmeringsverksted for ungdom.

Målet er å gi ungdom som ikke har funnet seg til rette i de «vanlige» fritidssyslene som fotball, håndball, korps osv et annet tilbud innenfor programmeringsmetoder. Det kan for eksempel vinkles mot spillutvikling, mobilapplikasjoner, skytjenester eller webløsninger. Det er åpent for å motta andre forslag innenfor teknologiske løsninger, utvikling og datasystemer, gjerne med en kreativ målsetting.

Digin ønsker å bidra inn i en planleggingsfase rundt dette og etterlyser innspill fra bedrifter som kunne tenke seg å hjelpe. Alt fra å bidra med kompetanse, f.eks kursholder (2 ganger pr mnd),  donasjon i form av IT-utstyr som din bedrift ikke bruker lenger, utlån av PC-er eller annet utstyr, donasjon av midler eller innspill til kursinnhold mottas med en stor takk.

Send oss en mail på cathrine@digin.no hvis du kunne tenke deg å bidra til å realisere et spennende og kreativt programmeringsverksted for ungdom!